hits

Bloggens første anbefaling :)

Jeg har lest mange andre bloggere gjøre denne her, og derfor tenkte jeg at hver uke skulle jeg legge ut en ny anbefaling på bloggen :) Hva syntes dere om det??

Så denne ukens anbefaling nå bli denne boken av Sarah Jio "God natt, June" Den er veldig fin og morsom. 

Handlingen:

June Andersen er en travel og vellykket finanskvinne i New York, men i privatlivet fungerer ikke alt like bra. Midt i en stresset hverdag får hun beskjed om at grandtanten Ruby, som hun hadde et nært forhold til som barn, er død. Det blir Junes oppgave å ta seg av boet - og dermed bestemme hva som skal skje med blåfugl bøken, den legendariske barnebokhandelen Rudy startet opp på 1940-tallet i Seattle.

Blant papirene grandtanten har etterlatt seg finner June en bunke brev som viser at Ruby brevvekslet med den berømte amerikanske barnebokforfatteren Margaret Wise Brown. Dermed åpner det seg en helt ny historie, en historie som tvinger June til å foreta sitt livs valg.

 

Jeg syntes den er veldig spennende og jeg som leser så mye, så har jeg lest en god del bøker. Denne er en av de bøkene jeg har likt aller best hittil. Jeg håper det er noen fler som også vil komme til å lese denne.

Jeg håper også at dere kan tenke dere å lese de ukens anbefalingene mine :) Ta det med ro, det er ikke bare om bøker, det kan være om sminke, sko, klær, apper, osv... bare skriv i kommentarfeltet om hva dere vil at jeg skal skrive om :)


 

Én kommentar

detreraringene

17.03.2016 kl.09:59

Bokanmeldelse er en god ide:)

Sjekk gjerne ut vår blogg også <3

Skriv en ny kommentar

MIRROL BLOGG

MIRROL BLOGG

20, Nedre Eiker

Jeg heter Mirjam Amalie Hamnøy Rolfsnes, 20 år og oppvokst på ett lite sted utenfor Drammen. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kategorier

Arkiv