hits

Dette kan du gjøre i påsken

Det er nok mange der ute som ikke veit helt hva de skal gjøre disse dagene i påsken, så jeg tenkte å kunne gi dere noen tips :)

Spill:

Påske = spill, både brettspill og kortspill syntes jeg hører påsken til. Og vis man setter på litt rolig musikk og har fyr på peisen, popcorn i en skål og kakao i koppen blir det veldig koselig. Det kan man jo gjøre hele dagen lang.

Ski:

Hva med å spenne på seg skiene og fylle sekken med en termos med kakao, ha med kvikk lunch og appelsin. Da har man en perfekt skitur ut i løypa.

Serier:

Påsken er den perfekte tiden for å sette seg ned i sofaen eller godstolen, med ett teppe rundt deg og se på serier. Vis du har en serie du enda ikke har sett på, eller aldri har fått tid til å se på, har lagt den bort og endelig har funnet den igjen. Da er det noe av det beste jeg veit å se på serier når man har helt fri.

Rydde:

Noe dere sikkert har fått med dere er at jeg holder på å pusse opp på det nye rommet mitt. Det er noe jeg har ville gjort en god stund nå, men har aldri tenkt tanken på å skulle orke å starte. Men nå er det fri og da sa jeg til meg selv: "Mirjam, nå må du ta i ett tak for å få ferdig dette rommet!!!". Så da var det bare å sette i gang. Nå er jeg snart ferdig. Dette var et av mange eksempel jeg tenker at dere kanskje også tenker mye på. Dere har sikkert også mye som burde gjøre, men har ikke greid å starte. Derfor vil jeg si at nå er dette en helt perfekt tid.

Vårrengjøring i klesskapet:

Nå har jo våren kommet og da trenger man ikke boblejakker og varme vintersko lenger. Sett av noen timer for å kunne ha en ordentlig vårrengjøring i hjemmet. Det tar ikke mange timer, og det blir mye bedre plass i skapet etterpå.

Bak:

Påske er en perfekt tid å skulle finne frem favoritt kokeboka og sette igang å bake den beste maten du liker, imponer de du er glad i med en kjempe god kake eller boller osv. Det er noe man kan gi til kjæresten også (Den beste veien til en manns hjerte, går gjennom magen). 

Les en bok:

Jeg er kjempe glad i å lese bøker, men det er flere ganger jeg ikke å bli ferdig med en bok, eller kanskje jeg ikke har hatt tid til å starte den... Da er jo denne tiden den beste på å skulle lese. Man kan ha på seg koseklærene, kosetøffler og sette seg i sofaen med en bok. Det er det aller beste jeg veit.

Håper dere fikk noen gode råd og håper dere får en kjempe fin og god påske :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MIRROL BLOGG

MIRROL BLOGG

20, Nedre Eiker

Jeg heter Mirjam Amalie Hamnøy Rolfsnes, 20 år og oppvokst på ett lite sted utenfor Drammen. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kategorier

Arkiv