hits

Nye innkjøp

Heia :)

Nå har jeg endelig fått satt meg ned på pcn igjen får å blogge. Jeg har vært veldig opptatt den siste tiden, men nå har jeg fått satt meg ned igjen og endelig skriver jeg til dere igjen. Jeg har egentlig ikke så mye ideer over hva jeg skal skrive til dere om, men jeg kommer vel sikkert på noe. Men jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg om de siste tingene jeg har kjøpt. Det er disse her:

Vis vi tar det i en rekkefølge, så velger vi sminke først:

Det er første gang jeg har kjøpt en leppestift i lindex merket. Jeg har alltid vært glad i leppe produkter, og når jeg fant ut at de hadde billigsminke på lindex også, da blei jeg glad og ville prøve, jeg er positivt overrasket over hvor bra den egentlig er.

Denne leppestiften er i fargen 13. Bright Red. 

Pris: 79,50 kr

Denne mascaraen er ikke min store maybelline favoritt, Jeg veit at alle er forskjellige og har forskjellige meninger, min mening for denne mascaraen her er: FY!!!!! Jeg har aldri vært borte i en så dårlig mascara før.

Pris: 149 kr

Denne fondationen her fra Isadora er en av de beste jeg har prøvd noen gang. Jeg har prøvd litt forskjellig igjennom, men denne er den eneste som treffer hudtonen min perfekt. 

Pris: 179 kr

  

Hennes og Mauritz overrasker meg mer og mer. Dette pudderet har kjøpte jeg får noen dager siden, og har blitt helt besatt av det. For meg er dette ett av de beste pudderene jeg noen gang har brukt.

Pris: 99 kr. 

Jeg kjøpte denne på slag på fredag, hadde hørt mye bra om den, og fikk lyst til å prøve den selv. Dette var den lyseste av de som var på slag. Og jeg tenkte at den kanskje var litt mørk, men det er jo bedre å kjøpe en som er på salg, enn å kjøpe en til full pris vis jeg ikke liker den. Så det gjorde jeg. Slik som jeg tenkte den passer ikke huden min, ikke at fargen er for mørk, men det er konsistensen.

Pris: 159 kr / slag 50 kr.

  

Jeg er helt besatt av babylips fra maybelline. Så jeg kjøpte meg en ny når jeg først var ute. Denne gangen i fargen: Sugar Cookie.

Pris: 49 kr.

  

Dette er hennes og mauritz sin leppestift. Akkurat slik som Lindex sin så har de virkelig overrasket meg med å være så bra, men samtidig være så billig. Disse leppestiftene her anbefaler jeg videre.

Pris: 99 kr.

Denne mascaraen fra Maybelline er en av de beste jeg har brukt noen sinne, Den gjør vippene veldig fine og naturlig. Anbefales på det sterkeste.

Pris: 139 kr

Da var den på tide med det som ikke er sminke:

Dette er et must når man skal på turer. Jeg har hatt noen før, men andre har tatt dem fra meg, så jeg kjøpte ny.

Pris: 99,99 kr.

Jeg har hørt så mye godt om denne boka og da hadde jeg så lyst til å lese den :) Jeg har fått noen flere favortitter :P

Pris: 99 kr.

Denne boka hadde jeg lenge ville lese, da jeg fant den på butikken kunne jeg ikke gå fra den.

Pris: 99 kr.

Denne lyslenken her her veldig søt og pen. ELSKER den <3

Pris: 79,90 kr
 

5 kommentarer

Siv

10.04.2016 kl.15:09

Så utrolig fine innkjøp:) Så fine du er:) håper du får en fin søndag:)

MIRROL BLOGG

10.04.2016 kl.15:58

Siv: Ha en fin Søndag du også :)

rossfjordfruen

10.04.2016 kl.17:30

Mange fine innkjøp :) Babylips fra maybelline er en av mine favoritter, den er bestandig i veska for å si det sånn ;)

MIRROL BLOGG

10.04.2016 kl.17:39

rossfjordfruen: Samme her, drar aldri hjemmefra uten :)

Hege Kristin

10.04.2016 kl.18:42

masse fint :)

Skriv en ny kommentar

MIRROL BLOGG

MIRROL BLOGG

20, Nedre Eiker

Jeg heter Mirjam Amalie Hamnøy Rolfsnes, 20 år og oppvokst på ett lite sted utenfor Drammen. Så dette er bloggen som følger mitt liv, ærlig og upyntet.

Kategorier

Arkiv